$17,5 miljard. Of nul?

Ik hoop dat u met de gratis tip van gisteren een goed beeld hebt gekregen van hoe we met ons rapport “De Nieuwe Internet Hype” te werk gaan.

Ik vertelde u dat Workday (WDAY) ieder jaar rond $300 miljoen verlies lijdt en dat het bedrijf daar ook dit jaar op afstevent.

Hoeveel denkt ú dat zo’n bedrijf in werkelijkheid waard is?

Volgens beleggers is dit bedrijf dat nog nooit winst heeft gemaakt, dat ieder jaar $300 miljoen verlies lijdt, op dit moment maar liefst $17,5 miljard waard.

$17,5 miljard. Voor een structureel verlieslijdend bedrijf.

Laat dit even tot u doordringen.

Nóg gekker
Maar het kan nóg gekker. Dat zagen we bij de twee andere signalen die we deze week naar onze Hyperapport-abonnees stuurden.

Die bedrijven zijn volgens beleggers miljarden waard, terwijl ze verlies lijden én een negatief tastbaar eigen vermogen hebben.

U zult het met me eens zijn. Dit is te idioot voor woorden.

Daadwerkelijke waarde ligt dichter bij $0.
De daadwerkelijke waarde van WDAY is uiteraard niet $17,5 miljard, maar ligt veel dichter bij $0.

Sprookjes bestaan niet.

WDAY gaat écht niet zomaar even winstgevend worden. Helemaal niet nu de rentekosten stijgen en het steeds moeilijker wordt om nieuw geld aan te trekken.

WDAY is dan ook rijp voor een 100% koersdaling. Hetzelfde geldt voor de twee andere signalen die we deze week uitstuurden.

Als je nuchter naar de cijfers kijkt
Als je nuchter naar de cijfers kijkt, dan weet je dat de hierboven genoemde drie peperdure, gehypete aandelen rijp zijn voor 100% koersdalingen.

Hetzelfde geldt voor de gehele lijst van 43 aandelen die wij voor ons rapport “De Nieuwe Internet Hype” hebben samengesteld.

Gehypete, idioot dure aandelen van bedrijven die grotendeels alleen maar verlies lijden. Allemaal rijp voor 80% tot 100% koersdalingen.

De nu stijgende rente is de naald die de bubbel doorprikt.

Dit is daarom hét moment om te profiteren
Bestel hier het rapport “De Nieuwe Internet Hype”!

 

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: